Altcoin Trader Austin Arnold navngiver 9 potentielt eksplosive kryptoaktiver for 2021

Altcoin Daily-grundlægger og kryptohandler Austin Arnold afslører en liste over ni kryptovalutaer, som han siger har potentialet til at bryde ud i år.

Øverst på Arnolds liste er den førende smarte kontraktplatform, Ethereum (ETH)

Han fremhæver data fra Bitcoin Future, der viser, at 2% af Ethereum-forsyningen lige har forladt børser på en enkelt dag, et tegn på, at forhandlere opsamler ETH og flytter det til private tegnebøger.

De næste mønter på Arnolds radar er tre blue-chip decentraliserede finansieringsmønter (DeFi). Kryptostrategen siger, at han ser på peer-to-peer-udlånsprotokol Aave, låne- og udlånsplatform Compound (COMP) og stablecoin governance token Maker (MKR), da den samlede værdi låst i DeFi stiger i løbet af de sidste par måneder.

“DeFi-udlånsplatforme tilføjede samlet $ 6,32 milliarder på tværs af deres samlede værdi låst i de sidste tre måneder. Mens priserne på disse mønter endnu ikke er på et højdepunkt, men hvis du ser med det faktiske hjælpeprogram, den funktion, de laver, vokser de måned for måned. Faktisk specifikt til Maker rangerer Maker DAO blandt de top 10 mest aktive DApp’er på en uge, der er steget med 127%. Maker DAOs brugere og volumen steg også, syv-dages brugere steg med 7%, syv-dages volumen steg med 70%. ”

Den femte plads er Ethereum-konkurrent Polkadot (DOT), som Arnold siger er i øjeblikket i brand

”DOT er en af ​​de hotteste mønter i denne cyklus. Det er ikke et langsigtet hold, men på kort sigt, på mellemlang sigt, forventer jeg, at Polkadot fortsætter med at trække op. ”

Som nummer seks er sammensat baseret udlån og låntagning af DApp Cream Finance (CREAM). Arnold bemærker, at Cream har en ny funktionalitet, der har potentiale til at være enorm for DApp.