Vært for CNBCs ‘Mad Money’ forklarer, hvorfor han investerede i Bitcoin

Grundlæggeren af ​​TheStreet og vært for CNBCs ‘Mad Money’ har investeret i Bitcoin.

Jim Cramer, vært for CNBCs Mad Money og grundlægger af finansnyhedswebsitet TheStreet , forklarede i et interview på sit nyhedswebsted, hvorfor han valgte at investere i Bitcoin.

”Du vil diversificere dig i alle mulige aktivklasser,” sagde Cramer, som ikke afslørede størrelsen på sin investering

”Det er ikke en stor position for mig, men det er bestemt vigtigt at være diversificeret, og Bitcoin Code er et aktiv. Og jeg vil have en balance på aktiverne, ”sagde han.

For tøvende investorer sagde Cramer “der er rigelig litteratur” om Bitcoin, men at historien om Bitcoins volatilitet fortæller sin egen historie.

Blandt Cramers indflydelsesrige er Anthony “Pomp” Pompliano, medstifter af Morgan Creek Digital, og Jason Sexton, der tweetede “Køb Bitcoin !!!!”

”Det fik for mange penge; det blev for varmt ”, sagde Cramer om Bitcoins oprindelige stigning i 2017, der gik forud for et kæmpe nedbrud i starten af ​​2018, så“ der er ingen grund til ikke at vente på, at det kommer ned igen. ”

Så hvorfor købte han Bitcoin nær toppen, på omkring $ 17.000? ”Jeg kan godt lide at købe noget, så jeg køber det ovenfra,” sagde han. Cramer sagde, at hans strategi var den sædvanlige: ”når noget kommer ned, bliver jeg større og større og større,” sagde han.

Siden Cramer’s investering er Bitcoin steget til $ 19,195, en stigning på 3,72% inden for de sidste 24 timer. Bitcoin er den største kryptokurrency efter markedsværdi.