XRP sveper björnmarknadslåg mot Bitcoin, är det RIP för rippel?

Medan Bitcoin sprängs till nya 2020-toppar, fortsätter XRP att falla till nya nedgångar på BTC-handelsparet. Kommer den bästa kryptovalutan att fortsätta kannibalisera Ripples kryptomarknadskapital, eller kommer saker snart att vändas under det långt nedslagna altcoinet?

XRP sätter nytt lägre låg mot Bitcoin, återgår vändpunkt från 2017

XRP är en avvikelse på kryptovalutamarknaden. Den nu fjärrrankade kryptovalutan har varit så stabil och stillastående, till och med Tether har ökat sin marknadsandel mer än vad Ripple har gjort.

Medan Ethereum- och DeFi-tokens exploderade under sommarmånaderna gjorde XRP väldigt lite. Och när Bitcoin Revolution blomstrar går altcoin ännu en gång snabbt på USD-paret.

På BTC-handelsparet håller det dock på att ställa in nya björnmarknadsnivåer, vilket gör det extremt uppenbart att den första kryptovalutan någonsin är mycket mer efterfrågad än Ripple.

Bitcoins senaste rally har fått altcoins att blöda över hela linjen, med XRP som tar några av de värsta. Ethereum och andra toppaltcoins har återhämtat sig mot Bitcoin under hela året, medan Ripple sätter lågt efter lågt.

Den senaste björnmarknaden låg – eller möjligen den första tjurmarknaden låg – har nått under 1600 sats. Den låga intressanta sammanfaller med den låga efter att Bitcoin nådde $ 20 000, och tidvattnet förvandlades till en altcoin-säsong.

Hidden Bull Div är den sista chansen för tjurar att förhindra rippelbegravning

XRP: s elände verkar som om de aldrig kommer att ta slut. Crypto-investerare kräver att den påstås centraliserade valutan dör, men det kan vara en signal om kapitulation.

Sammanfallande med svep av låga, fortsätter valar att ackumuleras och kryptovalutan har bildat en dold hausseartad avvikelse på veckotidsramar mot Bitcoin.

Signalen finns på Relative Strength Index på XRPBTC-handelsparet och sträcker sig så långt tillbaka som i september 2019 när Bitcoin steg till $ 13 800 och lämnade altcoins bakom sig.

Bitcoin ligger nu över det priset igen, vilket leder till ytterligare ett fall på djupare djup. Är detta RIP for Ripple, eller är XRP på väg att sväva mot BTC när den haussignalen bekräftar?